arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Strategie

Van strategisch advies tot praktische scenario’s. Informatieplanning, business architectuur, ontwikkelen van een visie en het scherp krijgen van de behoeften. Pas als de vraag scherp is kan een passend antwoord worden gevonden!

Duurzame oplossingen die meerwaarde bieden voor uw organisatie

DVB ondersteunt organisaties, managementteams en vakgroepen bij het optimaliseren van strategie, kwaliteit, resultaten, processen en bedrijfsvoering dmv een resultaatgerichte en praktische aanpak. Niet meer doen dan noodzakelijk is en zorgen dat de regie maximaal bij de opdrachtgever blijft liggen. DVB streeft altijd naar duurzame oplossingen die meerwaarde bieden voor uw organisatie als geheel. In deze situaties zorgt DVB er samen met de organisatie voor dat er eerst een gezamenlijk visie op de verbeteringen ontstaat, de behoeften scherp genoeg worden benoemd, de business case helder wordt en er commitment ontstaat voor een vervolg. Lessen uit het verleden worden benoemd en betrokken. Van daaruit kan er gericht worden gezocht naar de beste oplossing en -als dat nodig is- naar partij(-en) en producten die de gewenste verbeteringen kunnen realiseren.

battle-black-board-game-411207

Bijdrage DVB

De bijdrage die DVB levert is die van onderzoeker, verbinder en adviseur, die vanuit kennis van vergelijkbare organisaties, en wetend wat er in de markt te te halen is, overzicht creëert en de vraag scherp krijgt. Dit kan zijn van een bedrijfsonderdeel of van een hele organisatie. En dit middels een uitvraag combineert met het beste uit het aanbod. Complementair aan wat de organisatie zelf aan kennis en kunde in huis heeft helpen we vervolgens desgewenst mee en trekken of duwen we waar nodig om het ook voor elkaar te krijgen.

Specialisaties

  • Begeleiding van directie- en managementteams
  • Assessments en teamvorming
  • Ondersteuning van strategie- en visieontwikkeling
  • Het vormen van samenwerkingsverbanden en fusiebegeleiding.
15

Wilt u meer weten over strategische oplossingen?

Wilt meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

COntact