arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Roba Metals

Een belangrijke verbetering voor de onderneming

De afgelopen 5 jaar heeft Jos Capelleveen als projectleider Roba Metals BV begeleid bij de implementatie van Microsoft Dynamics AX. Na een zorgvuldige voorbereiding is gekozen om met ondersteuning van Pulse Business Solutions diverse bedrijfsactiviteiten van Roba van een nieuw ERP-systeem te voorzien. Daarbij moest zeker de nodige drempelvrees worden overwonnen gezien de vele ERP-calamiteiten bij bedrijven in onze sector. Van meet af aan is gekozen voor een grote betrokkenheid van de key-users die een belangrijke inbreng hadden. Dit heeft geresulteerd in een aanzienlijke hoeveelheid maatwerk, maar het resultaat is er dan ook naar. Jos Capelleveen is in het proces sterk gegroeid en heeft Roba op een deskundige wijze ondersteund, dit zowel in technische zin als aangaande de organisatorische veranderingen. Het project is zeker een succes en een belangrijke verbetering voor de onderneming.

6_hal 3 012

Roba Holding BV

Gerard de Roij – Group-controller

I have been working with Jos for more than 2 years on the customization and implementation of MS Dynamics AX in our company. Jos is an excellent communicator and moderator with good knowledge of different business processes. He is not concentrating on the Whats but on the Whys and Hows. If you are going for Change, Jos is the right man(ager) for the job!

Picture 2

Davy Proesmans - Sales Manager

Ik heb de afgelopen drie jaar intensief met Jos samengewerkt waar hij als projectleider werkzaam was voor de ontwikkeling en implementatie van AX Dynamics bij Roba. Jos werkt pragmatisch en systematisch. Is prettig in de omgang en verbindt mensen. Kan hoofd- en bijzaken goed scheiden. Inmiddels zijn we succesvol live met het ERP pakket met alle drie de divisies Staal, RVS en Semis.

Maurice Rothkrantz - Managing director Roba Metal Processing NV

Ik ken Jos als een zeer kundige en vakbekwame collega, die met veel inzet, kennis, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen de doelstelling van zowel de klant als zichzelf weet te realiseren.

Lennard Eijkelenboom - Roba Metals

Wilt u meer weten?

Wilt meer weten over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.

COntact