arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Succesvolle workshop over de staalindustrie voor Pulse ERP-consultants

GEPLAATST 

Succesvolle workshop over de staalindustrie voor Pulse ERP-consultants

Op 7 april gaven wij aan een groep ERP-consultants van Pulse een workshop over de staalindustrie in Nederland. Het doel van deze workshop was om de Pulse consultants up-to-date te brengen over de ontwikkelingen en issues die in de staalindustrie op dit moment spelen.

Wij pasten voor het overbrengen van de informatie een ongebruikelijke opzet en presentatiestijl toe. Wij maakten intensief gebruik van visual facilitation om de informatie over te brengen. Daarnaast lieten wij de consultants aan de hand van bestaande problemen in de staalindustrie nadenken over mogelijke ERP-oplossingen. Als intermezzo gaf een directeur van Vogten Staal een rondleiding door hun indrukwekkende fabriek. De rondleiding vulde de inhoud van de workshop perfect aan en gaf een goed inzicht in deze zeer moderne plaatstaal verwerkende fabriek.

Alle deelnemers waren na afloop zeer te spreken over de opzet, inhoud en wijze van informatieoverdracht. Het gaf ze een goed overzicht van de problemen en mogelijkheden die op dit moment in de staalindustrie spelen. Daarnaast gaven zij aan ook graag voor hun eigen activiteiten te willen leren hoe ze, als aanvulling op gesproken en geschreven taal, gemakkelijker informatie visueel kunnen overbrengen.

Vanwege het enthousiasme zal deze workshop ook voor de sales afdeling van Pulse herhaald worden.

Jos van Capelleveen

Guy Janssens