arrow_rightarrow_righticon_excelicon_pficon_ppticon_wordmagnifier

Microsoft 365 Business software

GEPLAATST 11 JULI 2017 JOS

Microsoft Inspire, de jaarlijkse internationale partnerconferentie van Microsoft in Washington D.C., Verenigde Staten, staat in het teken de uitrol van cloud gebaseerde oplossingen zoals een Microsoft 365 Business software bundel voor MKB en Enterprise.

Microsoft 365 is een nieuw zakelijk aanbod dat de combinatie biedt van Office 365, Windows 10 en Enterprise Mobility + Security. Er zijn twee versies van dit aanbod: Microsoft 365 Enterprise (meer dan 20 users) en Microsoft 365 Business (minder dan 20 users). Functioneel totaal niet te vergelijken. Microsoft 365 Enterprise is Dynamics AX (ook wel operations) en Microsoft 365 Business is een uitgeklede variant van Dynamics NAV (slechts een paar onderdelen van NAV).

Cloud

Ook is Microsoft Azure Stack beschikbaar. Microsoft heeft met hardware launch partners Dell EMC, HPE en Lenovo de algemene beschikbaarheid van het Azure Stack aangekondigd. Azure Stack is een uitbreiding van Azure dat de wendbaarheid en snelle innovatie van cloud computing naar on-premise omgevingen brengt en nieuwe mogelijkheden voor hybride cloud biedt.

Apps

Nieuw is het ISV Cloud Embed programma waarmee Microsoft het makkelijker maakt voor partners om bestaande bedrijfstoepassingen te moderniseren en nieuwe toepassingen te bouwen. Via dit nieuwe programma kunnen partners integreerbare technologie van Dynamics 365, Power BI, Power Apps en Microsoft Flow aanschaffen om te gebruiken als bouwstenen.

Sales

Verder is  er wereldwijde samenwerking tussen KPMG en Microsoft, het Mixed Reality Partnerprogramma, de algemene beschikbaarheid van Dynamics 365 + LinkedIn Sales Navigator,  en een overzicht van nieuwe Azure clouddiensten & resources voor partners. Lees meer op de Microsoft blogpost: Microsoft Puts Partners at the Center of 4.5 Trillion Transformation Opportunity

Bron: deels overgenomen van Dutch IT channel